Institut for Kultur og Læring

Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser - Informationsmøde

Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser - Informationsmøde

Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere om dette spændende kandidatstudium? Så kom til informationsmøde, hvor du kan møde studerende og undervisere fra uddannelsen. Du kan også orientere dig på www.forandring.aau.dk

Tidspunkt

04.02.2020 kl. 16.30 - 18.00

Beskrivelse

Overvejer du at søge ind på Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser?

Der er studiestart næste gang til september 2020, og fristen for at søge ind er den 1. marts. Så det er med at orientere sig nu! Kandidatuddannelsen kan læses i både Aalborg og København.

Ved informationsmødet træffer du både undervisere og studerende fra uddannelsen. Du bliver præsenteret for det faglige indhold, de spændende studieformer, og du hører om de fordele og værktøjer, uddannelsen giver dig.

Elisabeth Lauridsen Lolle, der underviser på uddannelsen, fortæller om det faglige indhold, de mange spændende undervisningsformer og om adgangskravene.

Studenterstudievejlederne, Sara og Kathrine, fortæller om, hvorfor de valgte netop denne uddannelse. De vil desuden fortælle om hverdagen på studiet og om deres planer for fremtiden. Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål!

Arrangementet er åbent for alle interesserede! Det vil være super fint, hvis du tilmelder dig på forhånd - men det er ingen betingelse!

Du er også velkommen til at stille spørgsmål til arrangementet hos vores studievejledning: Skriv til:

studvejl-forandring@hum.aau.dk

Arrangør

Aalborg Universitet, Kandidatuddannelsen i Læring og forandringsprocesser

Adresse

Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, 9220 Aalborg Ø - lokale 4.130

Tilmeld dig til

studvejl-forandring@hum.aau.dk

Mere information

www.forandring.aau.dk

Mere om Kultur og Globale Studier