Institut for Kultur og Læring

Mød institut for Kultur og Læring på Naturmødet

Mød institut for Kultur og Læring på Naturmødet

Du kan møde flere af instituttets forskere på naturmødet. Oplev fx 'Filosofaen', hvor du kan møde tre forskere inden for natur og bæredygtighed. Gå ikke glip af den spændende og vigtige debat om, hvordan humaniora er vigtig i forhold til naturdebatten.

Tidspunkt

19.05.2022 kl. 16.00 - 21.05.2022 kl. 10.00

Beskrivelse

HER KAN DU MØDE FORSKERE FRA INSTITUT FOR KULTuR OG LÆRING

TORSDAG 19/5 KL. 16.00 - 17.00: Natur i Filosofaen med Astrid Oberborbeck Andersen

  • Lektor i anvendt filosofi, Jes Lynning Harfeld, styrer slagets gang i Filosofaen. Han har inviteret sin kollega Astrid Oberborbeck Andersen, der er lektor i antropologi i Filosofaen for at tale over emnet: Forholdet mellem mennesker og dyr i naturen.

fredag 20/5 kl. 10.00 - 10.45 - (På Life-scenen): Humanioras vigtige rolle i naturdebatten.

  • Anders Lund Madsen faciliterer en debat om Humanioras rolle i naturdebatten. Deltagere er Jes Lynning Harfeld, Institut for Kultur og Læring, Bo Poulsen, Institut for Politik og Samfund og Astrid Oberborbeck Andersen, Institut for Kultur og Læring. Alle debattører er fra Aalborg Universitet, Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet.

FREDAG 20/5 KL. 16.00 - 17.00: Natur i Filosofaen med Mickey Gjerris

  • Lektor i anvendt filosofi, Jes Lynning Harfeld, styrer slagets gang i Filosofaen. Han har inviteret lektor i bioetik, Mickey Gjerris fra Københavns Universitet i Filosofaen for at tale over emnet: Vores brug af naturen.

lørdag 21/5 kl. 10.00 - 11.00: Natur i Filosofaen med Rasmus Ejrnæs

  • Lektor i anvendt filosofi, Jes Lynning Harfeld, styrer slagets gang i Filosofaen. Han har inviteret biolog Rasmus Ejrnæs fra Aarhus Universitet i Filosofaen for at tale over emnet: Natursyn og respekt for naturen.


Læs mere om Naturmødet

Læs mere om Aalborg Universitet på Naturmødet