Institut for Kultur og Læring

Overnatning

Aalborg byder på en bred vifte af overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Der findes 1.700 hotelværelser i gåafstand fra Aalborg Kongres & Kultur Center; et hotel er bygget sammen med centret. Der er en fin blanding af internationale hoteller og charmerende privatejede hoteller.


Særlig konferencepris

Bemærk at din lokale vært har udvalgt en række gode hoteller med en god beliggenhed, som du frit kan vælge i mellem. Hvis du booker ved hjælp af registreringslinket eller via e-mail til VisitAalborg, så kan vi tilbyde dig værelset til specialpris, og du sikrer dig samtidig, at du under konferencen kommer til at bo sammen med andre konferencedeltagere, som du kan netværke med – også når dagens officielle program er afsluttet.


Fleksibilitet i din booking

Det er også værd at bemærke, at du ikke betaler for dine overnatninger på forhånd, og at du kan ændre din reservation helt frem til to dage før ankomst. Hvis du reserverer hotel samtidig med, at du tilmelder dig konferencen, vil du få værelset til en særlig konferencepris.


Hotelreservation efter tilmelding til konferencen

Hvis du allerede har registreret dig og senere ønsker at booke hotel, kan du altid kontakte os. Så hjælper vi dig og sørger for, at du får værelset til den forhandlede konferencepris.

Du bedes kontakte os telefonisk eller pr. email og oplyse navn, email, hvilket hotel du ønsker, hvornår du ankommer, og hvornår du rejser hjem, hvilken type værelse du ønsker samt eventuelle særlige hensyn/ønsker. Hvad angår betaling, så afregner du blot med hotellet ved afrejse. Vi sender dig en bekræftelse, når reservationen er gået igennem.


Kontakt:

Annike Seerup Hjorth
VisitAalborg
Kjellerups Torv 5, niveau 13
9000 Aalborg
Danmark
Telefon: +45 99 31 75 20
Fax: +45 99 31 75 19
E-mail: ash@aalborg.dk


Hoteller

COMWELL HVIDE HUS AALBORG****

Tæt på Aalborg Kongres & Kultur Center ligger det nyrenoverede Comwell Hvide Hus Aalborg. Hotellet har udgang til byens grønne åndehul Kildeparken. Hotellet har 16 etager og en betagende udsigt over Limfjorden og det smukke nordjyske landskab. Comwell Hvide Hus Aalborg har 198 smagfuldt indrettede værelser, alle med nyere badeværelse og egen balkon. Hotellet ligger i gåafstand til centrum, hvis charmerende gågader byder på shopping, cafeer, historiske bygninger og moderne arkitektur.

Comwell Hvide Hus Aalborg 
Vesterbro 2
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  200 m
Afstand til lufthavnen: 7 km
Enkelt værelse: DKK 820 // EUR 109        
Dobbeltværelse: DKK 1.020 // EUR 136
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Comwell Hvide Hus Aalborg.
 

Scandic Aalborg City****

Scandic Aalborg City tilbyder 168 moderne værelser med air condition og gratis trådløst internet. Hotellet er i skandinavisk stil med rene linjer og smukke lyse farver. Det er centralt beliggende samtidig med, at det har byens største park, Kildeparken, som nabo. Hotellet er bygget sammen med Aalborg Kongres & Kultur Center og ligger i behagelig gåafstand til banegård og busterminal samt charmerende gågader, som byder på masser af shopping-muligheder, hyggelige cafeer, historiske bygninger og moderne arkitektur.

Scandic Aalborg City 
Europa Plads 1 
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0 m
Afstand til lufthavnen: 6 km
Standard enkeltværelse: DKK 875 // EUR 117       
Standard dobbeltværelse: DKK 1.075 // EUR 143
Business enkeltværelse: DKK 1.075 // EUR 143
Business dobbeltværelse: DKK 1.275 // EUR 170
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Scandic Aalborg City.


Hotel Gestus***

Hotel Gestus ligger i hjertet af Aalborg tæt på byens mange faciliteter: Butikker, historiske vartegn, smukke kirker etc. Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor konferencen afholdes, ligger kun fem minutters gang fra hotellet. Dette hyggelige hotel har 78 rummelige, lyse værelser udsmykket i skandinavisk stil. En fredfyldt oase midt i byen.

Hotel Gestus
Vesterbro 36
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0,5 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkelt værelse: DKK 790 // EUR 105       
Dobbeltværelse: DKK 990 // EUR 132
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Hotel Gestus.


Phønix Hotel Aalborg***

Det historiske Phønix Hotel Aalborg er med sine 210 værelser og suiter et af Aalborgs største hoteller. Det ligger i hjertet af Aalborg blot en kort spadseretur fra butikker, restauranter og Aalborg Kongres & Kultur Center. Alle værelser er indrettet med tv og internet, smukke møbler og smagfulde farver. Hotellet kan også bryste sig af lækre konferencesuiter. Hotellet har desuden en førsteklasses restaurant, Brigadéren. Overalt på hotellet har du adgang til gratis trådløst internet, og du finder også fitness center, spa og sauna.

Phønix Hotel Aalborg
Vesterbro 77 
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  0,5 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkelt værelse: DKK 795 // EUR 106       
Dobbeltværelse: DKK 995 // EUR 133
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: Phønix Hotel Aalborg.


Hotel CABINN Aalborg**

I oktober 2009 åbnede CABINN dørene til et moderne lavprishotel i hjertet af Aalborg. CABINN ligger i samme bygning som shoppingcentret FRIIS. Hotellet har 239 værelser, alle med eget bad og toilet samt telefon, TV og gratis wifi. Mange af Aalborgs fortræffelige restauranter ligger kun et kvarters gang fra hotellet. Og kun fem minutter væk ligger den maleriske havnefront og de to spektakulære kulturcentre Utzon Center og Nordkraft.

Hotel CABINN Aalborg
Fjordgade 20
DK-9000 Aalborg

Afstand til Aalborg Kongres & Kultur Center:  1,4 km
Afstand til lufthavnen: 6 km
Enkeltværelse: DKK 635 // EUR 85      
Commodore dobbelt: DKK 875 // EUR 117  
For yderligere oplysninger om hotellet, venligst besøg: CABINN Aalborg.

#nhm2017

Kontakt


Generalsekretær og konferencekoordinator
Poul Duedahl


Konferencekoordinator Bo Poulsen


Konferencekoordinator Johan Heinsen


Konferencesekretær Marianne Høgsbro

Tilmelding og overnatning
Konferenceprogram
Publikationer
Presse