AAU IGEN KÅRET FOR AT LEVERE VERDENS BEDSTE UNDERVISNING

Aalborg Universitet (AAU) stryger ind i topti på den vigtigste rangliste for verdens universiteter og deres bidrag til FN’s verdensmål, Times Higher Education Impact. Og igen i år bliver AAU’s tilgang til undervisning og forskning i uddannelse vurderet som verdens bedste.

Verdens bedste undervisning og forskning i uddannelse findes på Aalborg Universitet (AAU). I hvert fald ifølge den anerkendte rankingliste, Times Higher Education Impact, over de universiteter, der bidrager mest – bedst – til at opfylde FN’s 17 verdensmål. Her indtager AAU for andet år i træk en fornem førsteplads for verdensmål 4, der handler om kvalitetsuddannelse. Derudover er AAU i år placeret på en andenplads på verdensmål 6 om rent vand og sanitet. Samlet set er der også positive nyheder for AAU, for universitetet er gået fra en 23. plads i 2020 til en sjetteplads i år.

I alt 1.115 universiteter fra hele verden sender data til Times Higher Education Impact. Ud over AAU er det fra Danmark  SDU, som ligeledes er gået frem på rankinglisten.

YDERLIGERE INFORMATION

- Find den komplette rankingliste fra Times Higher Education Impact

- Læs mere om ranking på AAU

- Læs historier om humanistiske forskningsprojekter, der beskæftiger sig med bæredygtighed