Ny udgivelse fejrer professor i dansk litteratur på AAU, Peter Stein Larsen

Den 11. november 2019 blev professor i dansk litteratur på Aalborg Universitet Peter Stein Larsen 60 år.

Til markering af den runde dag samledes kollegaer og studerende til et fagligt arrangement efterfulgt af en reception. Til arrangementet kunne man få smagsprøver på artikler fra bogen En ny kritik, som er redigeret af Peters kollegaer Jens Lohfert Jørgensen, Louise Mønster og Michael Kallesøe Schmidt. Bogen indeholder elleve artikler af prominente skandinaviske litteraturforskere, der stiller skarpt på litteraturens og litteraturkritikkens kritiske potentialer og lægger op til refleksion over spørgsmål som: Hvad er litteraturkritikkens opgave og genstand i det 21. århundrede? Hvordan kan litteraturen engagere sig kritisk i den almene samfundsdebat? Og hvad er overhovedet formålet med at læse litteratur? Bogen udkommer officielt d. 26 november, og den er tilegnet Peter.

► Yderligere information kan findes her

Institut for Kultur & Læring ・ Kroghstræde 3, 9220 Aalborg Øst ・ A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV・ Tlf.: 9940 8005 ・E-mail: kultur-laering@hum.aau.dk
P-nr. Aalborg: 1003403162, P-nr. København: 1017491810・ CVR/VAT-nr.: DK 29102384