Ny videnskabelig assistent: Rune Delfs

Institut for Kultur og Læring byder hjerteligt velkommen til Rune, der pr. 1. august er ansat som videnskabelig assistent ved forskningsgruppen IRGIL - Interdisciplinære litteraturstudier.

I sommer 2019 skrev jeg mit speciale om de tyske tegn i Lars von Triers værk og har dermed afsluttet min uddannelse til cand.mag. ved AAU i tysk og mediefag. Jeg er blevet ansat for at undervise både tysk og tysk virksomhedskommunikation (SIV) ved AAU. Her ligger mine fokusområder på både den skriftlige sprogproduktion, interpersonel kommunikation og mundtlig formidling på fremmedsprog (tysk), såsom at undervise de studerene i tysk mediekultur og tyske virksomheders image og identitet.

Jeg kan se tilbage på en del års erfaring med at undervise som vikar i skoleverdenen og har i sin tid også undervist studerende på universitetet i de tyske sprogkurser.

Nu ser jeg frem til et spændende semester, der sikkert vil være lærerigt, fyldt med nye mennesker og god samarbejde med nye kollegaer.

Mange hilsner
Rune

Vil du vide mere?

► Læs mere om IRGIL - Interdisciplinære litteraturstudier