AAU logo

Institut for Kultur og Læring

Samarbejde med studerende

Samarbejde med studerende på Institut for Kultur og Læring, AAU


Vi anser samarbejde og videnudveksling for at være afgørende for uddannelser på højt niveau. Derfor indgår instituttets studerende i en lang række samarbejder med virksomheder, organisationer og institutioner. 

Projektsamarbejde

Hvis din virksomhed eller organisation har projekter, som I ønsker, at studerende skal arbejde med i deres projektarbejde, kan I henvende jer til vores Jobbank på Aalborg Universitet, som formidler kontakt mellem virksomheder og studerende. Her kan du slå et projekt op, som du ønsker at samarbejde med en gruppe studerende om. Læs mere om projektsamarbejder. 

Praktikophold

Som virksomhed, organisation eller institution har I mulighed for at få en studerende i et projektorienteret forløb (praktik) i en periode. Typisk ligger praktikopholdet på den studerendes 3. semester af kandidatuddannelsen. I søger om en praktikstuderende via AAU's jobbank.

► Læs mere om studentersamarbejde og praktikophold  

Projektbørs og solution camp

I tæt samarbejde mellem studier på Aalborg Universitet og AAU Matchmaking sættes rammerne for, at virksomheder og organisationer kan møde de studerende og finde den helt rigtige projektgruppe til samarbejde, fx via en projektbørs eller en solution camp. 

AAU Jobbank

Via AAU Jobbank har I mulighed for at rekruttere studerende eller dimittender fra vores mange BA- og kandidatuddannelser.

Samarbejder

► Se eksempler på samarbejder med studerende 

 

Kontakt Institut for Kultur og Globale Studier
for samarbejde med studerendee

Institut for Kultur og Læring ・ Kroghstræde 3, 9220 Aalborg Øst ・ A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV・ Tlf.: 9940 8005 ・E-mail: kultur-laering@hum.aau.dk
P-nr. Aalborg: 1003403162, P-nr. København: 1017491810・ CVR/VAT-nr.: DK 29102384